KermisMis tussen de botsauto’s

Kermisviering tussen de botsautootjes: 15 september om 10 uur op de kermis

Kermis komt van kerk-mis. Het was het jaarfeest van de parochie, vaak ver­bon­den met de wijdingsdag van de kerk. Van 15-17 september is De Koog in Zuid-Scharwoude weer omgetoverd in een feestterrein voor botsauto’s, eerste deun­tje en volop gezelligheid. Dit jaar voor het eerst (!) begint de kermis op de zon­dag niet ’s middags maar ’s ochtends met een feestelijke KermisMis. Midden op de kermis bij de botsauto’s houden we onze viering; de kerk is die ochtend dan ook gesloten. Het ‘eerste deuntje’ is al om 9.45 uur als het ritmisch koor ie­dereen in de stemming brengt met mooie liedjes.
  
Zondag 15 september begint de ‘Zuid-Schârwou’ kermis. Die ochtend is er om 10.00 uur een leuke en gezellige KermisMis op het kermisterrein (De Koog). Vanaf 9.45 uur worden er speciale liederen gezongen door het ritmisch koor.  Begin kermis 2013 goed en kom ook naar de KermisMis.
KermisMis zondag 15 september in Zuid-Scharwoude (kerk is gesloten op die tijd) KermisMis zondag 15 september in Zuid-Scharwoude (kerk is gesloten op die tijd)