Repair Café start in Sint Pancras

De Millenniumgemeente Langedijk opent woensdagmiddag 19 februari het eerste Repair Café in Langedijk. U bent van harte welkom in buurthuis De Geist, Vinkenlaan 7 in St. Pancras van 14.00 - 16.00 uur.

Het Repair Café richt zich op een breed publiek. Jong,oud, arm of rijk; bij ons staat voor iedereen de deur open. Met nadruk ook voor mensen die ons willen helpen.

Hebt u dus spullen die aan een kleine reparatie toe zijn of wilt u zelf uw reparatiekennis opschroeven, kom dan langs. Naast reparaties aan elektronische apparatuur en computers, kunt u terecht voor eenvoudige kledingreparaties.

Ervaren reparateurs zullen de reparatie samen met u verrichten, zodat u een soortgelijke reparatie (in het vervolg) zelf zult kunnen uitvoeren. Het op peil brengen van de grotendeels vergeten reparatiekennis is namelijk ook een doel ven het landelijke initiatief Repair Café. Handige vrijwilligers kunnen zich altijd bij het Repair Café aanmelden.

De reparaties worden gratis uitgevoerd, maar een bijdrage in de fooienpot ter bestrijding van de kosten is gewenst.

Er is een mogelijkheid om, onder het genot van een kopje thee/koffie, bij te praten over allerlei andere initiatieven die door de Millenniumgemeente opgezet zijn/worden.

Het volgende Repair Cafe is op 19 maart gepland.

De Werkgroep Duurzaamheid
meer weten: http://repaircafe.nl/
meer info en voor vragen: margreet_kruk@live.nl
aanmelden mag maar niet nodig
Repair Café start in Langedijk (foto repair café in Tiel www.repaircafe.nl) Repair Café start in Langedijk (foto repair café in Tiel www.repaircafe.nl)