Creatief Atelier bij Atelier Nicole Kruyning

Per januari 2017 is er 2x per maand het Creatief Atelier, voor inspiratie en verbinding!

 

Dan kun je komen schilderen, collages maken, tekenen, creatief oftewel art journalen of soulcollage kaarten maken. 

 

Jouw wensen, ideeën zijn leidend tijdens deze ochtenden. Minimaal een dag van te voren geef je je op per email of what’s app. Je kunt dan ook aangeven wat je wilt gaan doen. Dat is overigens niet noodzakelijk, je kunt ook op de ochtend zelf overleggen. Kom je er niet uit dan help ik je middels een thema of een werkvorm. En misschien raak je wel geinspireerd door de ideeën van de anderen! 

 

In het atelier kun je

- intuïtief werken 

- je creatieve horizon verbreden 

- inspiratie opdoen

- tijd voor jezelf maken

- anderen ontmoeten

 

Er zijn 14 ochtenden ingepland tot aan de zomervakantie: zaterdag 14/1, 28/1, 11/2, 25/2, 11/3, 25/3, 8/4, 22/4, 6/5, 20/5, 3/6, 17/6, 1/7 en 15/7, van 09:30 tot 12:00 uur

Het Creatief Atelier werkt met een strippenkaart 

- strippenkaart 10x: € 180

- strippenkaart 5x: €102,50

- losse ochtend: €23,00

 

Enkele materialen kun je aanschaffen in het atelier, zoals schilderkarton, tekenpapier, soulcollage kaarten en hoesjes en schilderdoeken. De rest van de materialen (verf, krijt, inkt, tijdschriften etc) zitten in de strippenkaart. 

 

Zoals je ziet kun je een strippenkaart van 10 zaterdagen of voor 5 zaterdagen kopen. Mocht je af en toe willen (bijvoorbeeld een keer met paletmes schilderen) dan is de losse ochtend een optie. De strippenkaart is geldig van januari tot aan de zomervakantie. Er zijn meer zaterdagen ingepland dan er op je strippenkaart passen. Hierdoor kun je ook af en toe besluiten niet te gaan of je af te melden als je ziek bent of met vakantie bent.

Als je interesse hebt kun je je aanmelden via info@nicolekruyning.nl o.v.v. strippenkaart Creatief Atelier. Vergeet niet aan te geven of je een strippenkaart van 10 of 5  zaterdagen wilt. Dan stuur ik je een bevestiging toe en de wijze van betaling.

 

creatief atelier creatief atelier