Top 3 genomineerden Martin Neesen Prijs 2017

In 2016 is voor het eerst de Martin Neesen Prijs uitgereikt. Dit is een prijs voor een Langedijker organisatie of een Langedijker die betrokkenheid toont, samenbindt en durft te dromen van een betere toekomst voor de mensen in Langedijk. De Martin Neesen Prijs 2016 is uitgereikt aan St. Er is Geloof, Hoop en Liefde -Voedselhulp Langedijk. 

De Martin Neesen Prijs wordt jaarlijks uitgereikt.

Van 1 september tot en met 31 december 2016 kon iedereen in Langedijk nominaties uitbrengen voor de Martin Neesen Prijs 2017. Het bestuur van Stichting Lief Langedijk heeft 8 nominaties ontvangen (voor 7 organisaties en 1 persoon), hoewel meerdere mensen ook een nominatie op dezelfde organisatie hebben uitgebracht.

Op 25 januari heeft het bestuur van St. Lief Langedijk de nominaties gejureerd en daaruit is een top 3 tot stand gekomen.

De top 3 bestaat uit (in willekeurige volgorde): Stichting Hart voor Oudkarspel, Millennium Gemeente Langedijk en Stichting Veldzorg Oosterdel.

Het bestuur van Stichting Lief Langedijk gaat nu met deze top 3 genomineerde organisaties gesprekken voeren en daarna wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het Lief Langedijk Concert op 25 maart a.s. in de Allemanskerk.

De Martin Neesen Prijs 2017 bestaat uit een prachtige glazen bokaal en een geldbedrag van 5000 euro.

 

mnbokaalmaf mnbokaalmaf