Bijzondere kerkdienst met Rob Favier

Stichting Oranje Activiteiten van Broek op Langedijk nodigt jou van harte uit voor een bijzonder samenzijn op zondagmiddag 23 april in de feesttent op het Havenplein.

We hebben Rob Favier uitgenodigd om deze bijzondere kerkdienst voor te gaan.

Rob Favier is een veelzijdig artiest. Zingen, (s)preken, entertainen, schrijven en dichten is wat hij doet. Rob die al op jonge leeftijd bezig was met muziek, trok als achttienjarige door Europa met een fulltime band. Hierna begon hij aan de studie theologie die hij met succes afrondde. Inmiddels is hij vele jaren actief als christelijk podiumartiest. Hij heeft al zeer veel verschillende optredens verzorgd, zoals gemeenteavonden, jeugdavonden, muziekfestivals, optredens voor studentenverenigingen, gedetineerden, kerst,- en paasvieringen op scholen, identiteitsdagen, jubileumavonden met koren, radio- en tv programma’s, als songwriter tijdens radio-uitzendingen, bedrijfspresentaties en de Nederland Zingt Dag.

Rob staat bekend om zijn unieke en eigenzinnige manier van optreden: een mengeling van liedjes en verhalen, waarbij hij zijn publiek op humoristische wijze confronteert met zijn kijk op God, zichzelf en de mensen om hem heen. Humor en kwetsbaarheid zijn terugkerende thema’s in zijn werk. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe bodem die zijn teksten vrijwel altijd hebben: het zoeken naar datgene wat écht waardevol is, wat zin geeft aan je dagelijks leven, een plaatsje vinden als gelovig mens in de moderne maatschappij. 

Kortom, het belooft een hele bijzondere dienst te worden, die je niet missen wilt!

De dienst begint om 15:00 uur. Je bent van harte welkom!

 

Een feestelijk groet van het bestuur Stichting Oranje Activiteiten B.o.L

Schermafbeelding 2017-03-07 om 09.42.12 Schermafbeelding 2017-03-07 om 09.42.12