Bestel uw kerstpakket of relatiegeschenk bij Grapendaal en steun Voedselhulp Langedijk

Voedselhulp Langedijk gaat een samenwerkingsverband aan met Grapendaal, leverancier van Kerst-, thema- en relatiegeschenken: http://www.grapendaalkerstpakketten.nl. Voor elke order die wij voor Grapendaal binnenhalen, zal deze firma het werk van Voedselhulp Langedijk steunen met een gift. Dus door uw kerstpakketten of relatiegeschenken bij Grapendaal af te nemen, levert u tevens een bijdrage aan onze stichting. En waar mogelijk kan ook een van uw eigen producten worden verwerkt in de geschenkpakketten van Grapendaal. Kortom, een win-win situatie.

De firma Grapendaal bestaat al bijna 20 jaar en behoort inmiddels tot de gevestigde orde van Kerstpakkettenleveranciers. Het bedrijf verzorgt op maat gemaakte geschenkpakketten en biedt een full service aan om u het gehele logistieke proces uit handen te nemen. Grapendaal heeft zich in de laatste jaren enorm gefocust op het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een samenwerking met Voedselhulp Langedijk past dan ook prima in de doelstellingen van het bedrijf.

Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Timon Nauta: tel: 06-10077100 of e-mail: timon@voedselhulplangedijk.nl

 

Afbeeldingkerspakvoedselhulp Afbeeldingkerspakvoedselhulp