<h1>Inschrijfformulier</h1>
Voorwaarden voor deelneming aan Kunstroute Langedijk 2023.


Data 27, 28 en 29 mei 2023 van 11.00 - 17.00 uur.- Iedere deelnemer is verplicht om het onderstaande inschrijfformulier in te vullen en te versturen.- Aanmelden kan tot 15 maart 2023. Na deze datum worden inschrijfformulieren niet meer in behandeling genomen.- Kosten van deelname: 10 euro. Dit gehele bedrag wordt aan een cultureel goed doel in Langedijk besteed. Na inschrijving ontvangt de deelnemer een mail met een bankrekeningnummer om het gevraagde bedrag te storten.- Deelnemer verplicht zich na inschrijving en betaling op de drie kunstroutedagen aanwezig te zijn. Bij aanwezigheid van meerdere kunstenaars moet er 1 iemand aanwezig zijn.

- Onderdeel van Kunstroute Langedijk is dit jaar een vaarroute door het Oosterdel. De kunst wordt op diverse eilanden tentoongesteld. Langedijk Waterrijk helpt mee en vaart de route met diverse boten. Ook verzorgt zij het transport van de wal naar de eilanden van de kunstwerken die daar tentoongesteld worden. U kunt niet zelf met een bootje erheen varen. Op vrijdagochtend 26 mei wordt de kunst naar de eilanden gebracht. De deelnemende kunstenaar plaatst zelf de kunst. Is er hulp nodig, meldt het even. Op 2e Pinksterdag na 17.00 uur wordt de kunst van de eilanden weer opgehaald.


- Lief Langedijk betaalt alle kosten van de p.r. (vlaggen, krantje, posters, flyers).


- De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor vervoer, plaatsing en verzekering van de kunstwerken.


- Tijdens het evenement worden foto’s en/of video opnamen gemaakt t.b.v. publicatie in de (sociale) media. Heeft de deelnemer hier bezwaar tegen, dan dit vooraf kenbaar maken.Naam*

E-mail*

Telefoon*

Straat en huisnummer*

Postcode en Woonplaats*

Website

Waar wilt u exposeren?

A) Indien op eigen locatie

A) Is dit adres een atelier?

B) Wilt u exposeren in een van onderstaande gastlocaties?

Wilt u exposeren op een eiland als onderdeel van de vaarroute door Oosterdel?* LET OP: alleen groot werk dat weerbestendig is.

Heeft u deelgenomen aan een van de kunstroutes van voorgaande jaren?*

Upload uw foto van uw werk

Sleep hier uw bestand(en) Maximaal 1, 5120KB per bestand

  Specialisatie*

  Opmerkingen

  U ontvangt een automatische bevestiging per e-mail. Mocht u deze mail niet ontvangen, dan is uw inschrijving niet gelukt. U kunt opnieuw inschrijven, mocht het dan nog niet lukken, kunt u mailen naar info@lieflangedijk.nl

  Ik ga akkoord met de voorwaarden voor deelneming zoals vermeld op deze pagina.*

  (*Verplicht)

  Verstuur