Herindeling stemlokalen voor verkiezingen 2 maart

Op woensdag 2 maart 2011 worden de verkiezingen gehouden voor de Provinciale Staten. Er is gekozen voor een herindeling om de districten beter te spreiden, kiezers beter te spreiden en stemlokalen dichter in de buurt van het woonadres te hebben. Hierdoor kan het zijn dat u als kiezer een ander stemlokaal op uw oproepkaart zult aantreffen dan u gewend was.

In de dorpen Sint Pancras, Broek op Langedijk en Oudkarspel zijn de stemlokalen opnieuw ingedeeld. Er zijn drie nieuwe stemlokalen en er zijn er drie opgeheven. Er waren stemlokalen in o.b.s. Barnewiel in Oudkarspel, De Rank in Sint Pancras en gebouw De Toekomst bij museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk. De nieuwe stemlokalen zijn: de kantine van voetbalvereniging DTS in Oudkarspel, dorpshuis De Geist in Sint Pancras en het Trefpunt in Broek op Langedijk.

Iedere kiesgerechtigde mag zelf bepalen in welk van de stemlokalen hij/zij de stem wil uitbrengen. U hoeft dus niet altijd in het stemlokaal te stemmen die op uw stempas staat aangegeven. Als u gaat stemmen moet u naast uw stempas ook een geldig identiteitsbewijs overleggen. Als u zich niet kunt identificeren mag u niet stemmen.
Nieuwe stemlokalen in Langedijk op 2 maart a.s. Nieuwe stemlokalen in Langedijk op 2 maart a.s.