Gemeente Langedijk zoekt jongeren voor meedenken over Langedijk

De gemeente Langedijk zoekt jongeren die met ons willen mee denken over hoe de gemeente Langedijk eruit ziet en eruit zal gaan zien.
We hebben al een eerste bijeenkomst gepland. Op donderdag 10 maart 2011 van 19.30 - 22.00 uur in het gemeentehuis aan de Vroedschap 1 in Zuid-Scharwoude. Voor deze bijeenkomst zijn we op zoek naar maximaal 20 jongeren in de leeftijd van 15-19 jaar. We zijn benieuwd naar jouw mening. Meld je aan, we wachten op je!

Als je je aanmeldt via g.montenegro@gemeentelangedijk.nl ontvang je van ons een bevestigingsmail en in de toekomst ontvang je dan mails van de gemeente Langedijk met als onderwerp ”jongeren”, zodat je je altijd weer kunt opgeven wanneer er een leuk onderwerp voorbij komt.

Je doet dit niet voor niets: voor je bijdrage aan deze bijeenkomst ontvang je na afloop een beltegoed ter waarde van €10,- of een andersoortige beloning.

Maatschappelijke stage en school
Sommige jongeren gebruiken dit soort projecten voor school in de zin van maatschappelijke stage. Op die manier sla je twee vliegen in één klap! Je denkt namelijk mee over structuurvisie Langedijk, terwijl je ook bezig bent met ‘leuk’ huiswerk voor school. Wie wil dat nu niet? Loop je maatschappelijke stage bij ons jeugdpanel!
Gemeente Langedijk zoekt jongeren die mee willen denken Gemeente Langedijk zoekt jongeren die mee willen denken