Geslaagde Vrouwendag in de Overbrugging

Met dank aan de sponsors

Met de opening van de 7e Internationale Vrouwendag in de Overbrugging door wethouder Irma Schrijver kon de feestavond beginnen op 8 maart. Meer dan honderd vrouwen kwamen samen en werden actief betrokken bij het toneelspel dat werd opgevoerd met de titel: “Vrouwen komen van Venus, mannen komen van Mars”. De jonkvrouw in nood, de draak en de heldhaftige ridder ontbraken niet, met de enquete kwamen de dames wat dichter bij elkaar en tot slot zong het Duizend Eilandenkoor het vrouwen- en mannenstrijdlied gezamenlijk met de zaal.

Na ’n korte pauze presenteerde Sari de nieuwe voorjaarskleding, 4 modellen liepen afwisselend over de catwalk en showden elegante combinaties van kleurrijke natuurlijke stoffen.

Om even bij te komen van alle impressies werden de bezoeksters getrakteerd op hapjes en drankjes, beschikbaar gesteld door de sponsors, waarna een Turkse dans werd ingezet en iedereen kon meedoen. Tot slot werd de “zumba” ’n sportieve dans ingezet voor de wat jongere vrouwen, met ’n korte onderbreking om de prijzen op de halen. De stands van de Wereld Winkel en Sari kon met tussentijds bekijken, natuurlijk ontbraken de stands met folders van de vrouwenverenigingen niet. ’n Spontane oproep werd gedaan door Vluchtelingenwerk voor hulp bij het leren om te fietsen. Al met al was de avond voor iedereen heel gezellig en ging men met mooie prijzen naar huis.

De Stichting Viola bedankt alle vrijwilligers voor hun fantastische inzet m.n. het Katholiek Vrouwengilde, de NBvP/Vrouwen van Nu, de Cliëntenraad van Langedijk, Dorpsgericht Samenwerken, WonenPlusWelzijn,  Vluchtelingenwerk Noordwestholland, Abtal Arsalan van Multifit, Sari , FNVvrouwenbond, de Wereld Winkel en alle nader genoemde sponsors voor hun bijdrage, zodat wij de vrouwen van Langedijk een onvergetelijke avond hebben kunnen bezorgen.
Heel hartelijk bedankt!

Groentespecialist Nico& Arda vd Wel; Mix cadeaushop; Jilles Kramer slagerij; Hinksport; Boekhandel “Het Goede Boek”; Blits  kinderkleding ; Vomar Voordeelmarkt ; Sari ; KVG; Boekhandel de Kameleon ; Ton’s dierenboetiek; Stephanie Schouten Kapsalon; Primera; Life & Garden; Theo Schouten kapsalon ; Kramer zuurkool; De Kolonist ; Pauline Mode; Wolthuis Expert; De Gentiaan; Brit’s Hairstyling; Kapsalon Groovy;  Drogisterij/parfumerie John en Ans ; De Burg  wijntapperij; Ed IJdo juwelier ; NBvP/Vrouwen van Nu  Gery Kuilman;  Looks Hairstudio; Kapsalon Melro’s;  De Buizerd; Deco-Home  RutgersGroot; Spaansen bloemen; Fietswereld Jan Bouwes; Voetbalvereniging LSVV; WonenPlusWelzijn; Het Langedijker reisbureau;  Rodi Media.                                                                                                                                                                                                                                                
                 
Vrouwendag bij Viola Vrouwendag bij Viola