Voorstellingen bij Aris Bouwens

Skotwal, Vat70, Beste Meneer Halsema,

Skotwal en Vat70
Op 30 maart en 31 maart speelt Skotwal prachtige Westfriese liedjes en daarna volgt de prachtige voorstelling  ’s Moeders, het toneelstuk van Maria Goos, dat Vat70 uit Schoorl bij Aris speelt. 

Skotwal
De beste Americana, vertaald in het West-Fries
De gebroeders Theo en Wigert Dronkert besloten na een half leven van rock ’n roll en bandjes terug te gaan naar hun wortels. Met de Amerikaanse country als voorbeeld brengen ze onder de naam Skotwal liedjes in het West-Fries, de taal van hun jeugd.

Van bekende en minder bekende nummers van bijvoorbeeld Johnny Cash, Steve Earle, Rolling Stones en Bob Dylan maakten ze vertalingen. Met tweestemmige zang en akoestische gitaren bezingen ze vele aspecten van het leven. Uiteraard komt daar een dosis humor bij kijken, maar ook de serieuze zaken gaat Skotwal niet uit de weg. Een platenlabel raakte dusdanig gecharmeerd van het duo, dat op dit moment de eerste cd in de maak is. Grote namen als Tineke Schoemaker, Eelco Gelling en Gregory Page werkten spontaan mee aan het sympathieke project. Als de cd in september uitkomt gaat Skotwal volop promotieoptredens doen.

Voor een exclusief voorproefje kunnen liefhebbers van goudeerlijke muziek en teksten woensdag 30 en donderdag 31 maart al terecht bij Aris Bouwens.

West-Friese Gastavond
Dan is er nog de West-Friese gastavond op woensdag 6 april 19.00 uur, Lekker eten van de Burg(3 gangen), mooie mook-muziek van Gert Ruys, leuke verhalen van Henk Snip uit Groet, oud-wielrenner, timmerman, strandjutter en ook gastheer Aris met weer nieuwe West-Friese vertelsels.
Alles voor slechts E 29.50 incl. diner.
Dit is de laatste West-Friese gastavond van dit seizoen.

Marijn Brouwers brengt ode aan Frans Halsema
De voorstelling “Beste Meneer Halsema”, op vrijdag 13 mei is al uitverkocht.
Maar een extra voorstelling is er gekomen op zaterdag 14 mei.

Boek of mail of bel snel:
Aris Bouwens. Tel. 0226-312477


Skotwal speelt bij Aris Bouwens Skotwal speelt bij Aris Bouwens