SJAKIE- de musical op zaterdagavond 4 en zondagmiddag 5 juni in theater de Binding

Sjakie is een arm jongetje dat met zijn moeder en opa en oma in een krakkemikkig klein huisje leeft. Geld voor eten is er nauwelijks; laat staan voor het overheerlijke snoep dat in de nabijgelegen fabriek wordt gemaakt. Sjakie loopt elke dag langs de fabriek en droomt ervan om er ooit eens binnen te mogen kijken.

Deze fabriek is eigendom van meneer Wonka, niemand heeft deze meneer in jaren niet gezien totdat hij op een dag met heel bijzonder niews komt: Vijf gouden wikkels zijn verstopt in Wonka’’s chocoladerepen die over de hele wereld verspreid zijn. Dit wordt wereldnieuws en al gauw worden de eerste gouden wikkel vinders bekend gemaakt. Dit zijn stuk voor stuk onaardige en brutale kinderen. Sjakie is verdrietig en ziet zijn kans verkeken todat hij op een dag bij de winkel van de Snoepjesman aankomt.

Ga zelf kijken hoe het afloopt op zaterdagavond 4 juni, aanvang 19.30 uur en zondagmiddag 5 juni, aanvang 14.30. Kaarten voor volwassenen kosten € 10,- en kaarten voor kinderen t/m 11 jaar kosten € 8,-.  Deze kaarten kunnen worden gekocht via de website van het theater: www.theaterdebinding.nl
 
Deze musical van Kindertheaterschool ”Kids with Attitude” kenmerkt zich doordat er naast de vele jongens en meisjes in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar ook volwassen acteurs meedoen die de volwassen rollen op zich nemen. Regie is in handen van Ruben Rijnveld en choreographie werd gedaan door Denise Gahler.
Sjakie de musical van Kids with attitude in theater De Binding Sjakie de musical van Kids with attitude in theater De Binding