Prachtige programmering Theater de Binding seizoen 2011-2012

In de vorm van een kalendergids

Het 2e theaterprogramma van Theater de Binding in Zuid-Scharwoude werd op 15 juni gepresenteerd aan wethouder Beers en de aanwezige pers.

In de vorm van een kalender, zodat iedereen het makkelijk kan bewaren, werd het 1e exemplaar aan de wethouder uitgereikt.
Het is een volledig programma met voor iedereen wat wils.
Grote namen, lokale talenten, cabaret, klassiek, pop, kinderen en nog veel meer.

Op woensdag 22 juni krijgt iedereen in Langedijk het programma in de bus, samen met het Langedijker Nieuwsblad en gaat ook de kaartverkoop van start.

Theater de Binding mikt op laagdrempelige en niet te dure voorstellingen.
Maar zelfs de topper Montezuma’s revenge heeft een try-out in De Binding en is daardoor slechts voor 17,50 per kaartje te bewonderen.

Om een indruk te geven van wie er komen optreden:
Karin ten Cate en Friends (klassiek), Musical Nightmare, U2-NL, Septimbre, Mams, Jeroen Zijlstra, Amsterdams Kleinkunst Festival, La Luna, Kleintje Kaf, Nina de la Croix, Ursul de Geer, Rob en Emiel, Luider en van Donselaar, 8e groepers huilen niet.

Maar de optredens van de Langedijker verenigingen en speciale evenementen zijn ook opgenomen in het programma: Langedijker Festival, Harmonie Excelsior, Smakelijk Langedijk, Liefde in Langedijk, Muziekvereniging Irene, Kunst na Arbeid, Fanfare Apollo en Langedijker Kleinkunst Festival.

Wethouder Beers was onder de indruk van de programmering en waardeert het werk dat SSL erin steekt om Theater de Binding tot een volwaardig cultureel centrum uit te laten groeien. Ook de samenwerking onder de gebruikers van De Binding verloopt goed.
De wethouder noemt De Binding zelf het cultureel leerhuis van Langedijk.
Ondanks dat er toch bezuinigd moet gaan worden, is het werk aan de cultuurnota in volle gang en wordt er volop meegedacht. In september zal er weer overleg volgen over deze belangrijke cultuurnota.  

Wil je meer horen over de programmering van Theater de Binding luister dan naar het interview met René Smit op de website van Lief Langedijk.

Ook is het programma kort na te lezen op de pagina over theater de Binding op Lief Langedijk (klik hier: pagina Theater de Binding (http://www.lieflangedijk.nl/pg-25121-7-46853/pagina/theater_de_binding.html) en in de agenda.

Maar uitgebreid te lezen op de website van Theater de Binding:

Wethouder Beers ontvangt het theaterprogramma van directeur Teun van Etten Wethouder Beers ontvangt het theaterprogramma van directeur Teun van Etten