Steun Henk Helpt en zwaai Henk uit op 9 juli

Henk Heemskerk start op 9 juli vanuit zijn woonplaats Broek op Langedijk aan zijn voettocht naar het Spaanse Santiago de Compostella. Dit alles om geld in te zamelen voor Stichting Nomphilo.

Op 9 juli start Henk om 8:45 vanuit Zuid-Scharwoude - onder begeleiding van een percussieband en gekleed in het rode t-shirt van HenkHelpt - naar winkelcentrum Broekerveiling te Broek op Langedijk. Het startschot van de voettocht van Henk wordt daar gegeven door een bekende Nederlander wiens naam nog even geheim blijft. Dit zal om ongeveer 10:00 uur plaatsvinden.

De ongeveer 2550 kilometer lange tocht loopt Henk  deels voor zichzelf, maar vooral ook voor het werk van Stichting Nomphilo. Voor deze stichting wil hij € 23.000,00 bij elkaar wandelen voor de aanschaf van een schoolbus voor de met hiv of aids besmette kinderen van Lambano Sanctuary in Zuid-Afrika. Eigen vervoer betekent een wereld van verschil voor deze kinderen.

Henk hoopt dat vele Langedijkers hem zullen uitzwaaien vanuit het Winkelcentrum Broekerveiling.

Ook Aty Leegwater van de stichting Nomphilo is bij de start aanwezig. Zij staat daar met een informatiestand over haar organisatie. Uw financiële bijdrage aan haar werk is van harte welkom in de aardewerk wereldbol die daar aanwezig is. Zie ook: nomphilo (http://www.nomphilo.org)
Voor meer informatie over Henk: Kijk op onderstaande website   
Steun Henk Helpt en zwaai Henk uit op 9 juli Steun Henk Helpt en zwaai Henk uit op 9 juli