Speelpark De Swaan opent op 23 juli

Langedijk krijgt een prachtig speelpark. Op 23 juli gaat Speelpark De Swaan open in recreatiegebied Geestmerambacht. Aan Wagenweg 2 in Oudkarspel is er maar liefst 50.000 m2 speelplezier.
Op 23 juli gaat fase 1 van het speelpark open: de speeltuinen en het liedjesbos. De horeca en de indooractiviteiten volgen later.

Het gebied van de buitenspelen heeft de volgende activiteiten
- een grote speeltuin
- Speelbos, met glijheuvel
- Zandspeeltuin met piratenschip
- Waterfietsen
- Skelterbaan jeugd
- Skelterbaan peuter & kleuter
- Airtrampoline
- Midgetkolf
   
In het liedjesbos zijn allerlei kinderliedjes te beluisteren in kleine huisjes en pipowagens.

Er is een megagroot springskussen van 22 bij 14 meter waar kinderen lekker op kunnen springen.
Er zijn diverse picknickplekken, een ijscorner en een paviljoen voor lekker hapjes en drankjes.

Peter Tromp is eigenaar en initiatiefnemer van Speelpark de Swaan. Boerderij de Swaan had ook altijd leuke activiteiten zoals boerengolf en het maisdoehof. Van daaruit is het idee ontstaan om een gigantisch speelpark op te zetten.

Tijdens de zomervakantie vind het JeO festival plaats. Samen met Koelowntje & Banu en B-Rok kunnen kinderen optreden op een echt podium of samen voetballen met Superkeeper.

Speelpark de Swaan is geopend van zaterdag 23 juli t/m zondag 23 oktober tussen 10.00 en 17.30 uur.

Tijdens de zomervakantie van 23 juli t/m 4 september dagelijks open. En ook tijdens de herfstvakantie van 15 t/m 23 oktober.
Buiten de vakantie open op de weekenden 10 en 11 september, 17 en 18 september, 24 en 25 september, 1 en 2 oktober en 8 en 9 oktober.

Een kaartje tijdens de vakantieperiode kost 9,50 euro voor kinderen en volwassenen vanaf 2 jaar en ouder. Tijdens de weekendopeningen in september en oktober kost een kaartje 6,50.

Kijk voor meer informatie op:    
Speelpark de Swaan opent op zaterdag 23 juli Speelpark de Swaan opent op zaterdag 23 juli

Reacties
Reactie: (Rijkers)
3-8-2011, 09:39
Voor wat er is en nog komen gaat vindt ik het wel erg duur 9.50,- snap best dat de kosten er uitgehaald moeten worden, maar dit is wel belachelijk.