Nomineer kandidaten voor de Meer Dan Handen Award verkiezing!

In het kader van het Europees jaar van het vrijwilligers werk reikt de gemeente Alkmaar en de gemeente Langedijk de meer dan handen awards uit. Wie verdient de meer dan handen award 2011? Wie legt zijn hart en ziel in het vrijwilligerswerk? Wie is een kei in talentontwikkeling? Wie brengt mensen bij elkaar en weet daardoor veel te bereiken. Wie is vernieuwend bezig?

Er zijn vier meer dan handen awards te verdienen rondom de thema’s: Passie, Innovatie, Verbinding en Competentie. Hiermee wordt aangesloten bij de landelijke meer dan handen awards verkiezing. Dit betekent dat de winnaars in december automatisch meedingen naar landelijke prijzen.

De procedure
Denkt u zelf, of een ander, in aanmerking te komen voor één van deze awards? Meldt u dan met een onderbouwd verhaal bij de Vrijwilligerscentrale Alkmaar e.o. Dit kan via mail: info@vrijwilligerscentralealkmaar.nl. Op de website www.vrijwilligerscentralealkmaar.nl is een aanmeldingsformulier te vinden. De deadline voor aanmelding is: 18 augustus 2011.

Uit alle inzendingen wordt door de projectgroep EJV een selectie gemaakt en per categorie worden maximaal tien inzendingen genomineerd. Genomineerden ontvangen natuurlijk persoonlijk bericht. Een onafhankelijke jury kiest vervolgens een prijswinnaar in iedere categorie.

De prijsuitreiking
In de week van het applaus, van 11 tot 18 september, worden de genomineerden voor een feestelijke bijeenkomst op het gemeentehuis uitgenodigd. Tijdens deze bijeenkomst worden de winnaars van de awards bekend gemaakt. De winnaars ontvangen een certificaat, een verrassingspakket en heel veel eer.



Nomineer een Langedijker voor de meer dan handen awards Nomineer een Langedijker voor de meer dan handen awards