Prachtig huiskamerconcert door Helen Botman en Peter van Vleuten

Martin en Marieke Neesen van Lief Langedijk hadden op 16 september een huiskamerconcert. Helen Botman en Peter van Vleuten traden op voor zo’n 40 mensen. Vier mensen hadden een kaartje gewonnen via de prijsvraag op de website van Lief Langedijk.

Het programma Grote Verhalen van Peter en Helen gaat over de reis door Amerika die zij vorig jaar gemaakt hebben. Naast de grappige en mooie verhalen, worden er prachtige liedjes gezongen (van bekende Amerikaanse zangers en zangeressen, maar ook eigen nummers van Peter en Helen).

Binnenkort treden Helen en Peter ook op bij Aris Bouwens. Ga er vooral heen! Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor 14 oktober. 

Een video van het optreden is binnen enkele dagen hier te zien op Lief Langedijk!

Dank je wel Helen en Peter voor het bijzondere optreden. Het was top!

Meer informatie over Helen en Peter: 
Huiskamerconcert Helen Botman en Peter van Vleuten Huiskamerconcert Helen Botman en Peter van Vleuten
Grote verhalen van Helen en Peter Grote verhalen van Helen en Peter

Reacties
Reactie: (egbert)
20-9-2011, 05:16
schitterend concert; die uitvoering van Thunder Road ging recht naar m'n ruggengraat! tegen het eind vond ik het iets te lang worden en kon ik de concentratie niet mee opbrengen maar ze vertellen prachtige verhalen en ook hun eigen compoosities zijn niet te versmaden. Ik hoop dat die opname van T.R. gelukt is want ik zou hem graag nog eens zien. Heb zelf over het optreden op mijn facebookpagina geschreven en de directie van het buurthuis waarin ik vrijwilliger ben in het filmhuis (Uitgeest) verteld over dit bijzondere duo. Dank!

Reactie: (Auike)
19-9-2011, 13:57
Intiem concert, mooie verhalen in verhalen en liedjes, bedankt!