25 jarig bestaan Chinees Restaurant De Pauw in Noord-Scharwoude (2011)

Luister naar het interview met de eigenaren op Lief Langedijk

Deze week wordt het 25 jarig bestaan van Chinees Specialiteitenrestaurant De Pauw in Noord-Scharwoude gevierd. Elke klant die tot en met zondag langs komt krijgt een leuk kadootje: een prachtig Chinees kopje en schotel. Met het 25 jarig bestaan in de schotel gegraveerd.

Aanleiding voor Lief Langedijk om de eigenaren te interviewen Sung en Hen (excuses als het fout gespeld is). Zij vertellen in het interview over de veranderingen van de afgelopen 25 jaar en over de wensen voor de toekomst.

Specialiteiten in het restaurant zijn volgens Sung en Hen: Pekingeend en Speenvarken en elke Langedijker moet dat een keer uitproberen.

Luister naar het leuke interview op de homepagina of op de pagina interviews (onder het kopje overig).

Win een tegoedbon en kopje:
We hebben van Sung en Hen een tegoedbon van 25 euro en een Chinees kopje ontvangen en mogen dit verloten onder de bezoekers op de website.

Stuur even een email naar info@lieflangedijk.nl en vermeldt even in welke straat Chinees Restaurant De Pauw gevestigd is. Onder de goede inzenders wordt de tegoedbon en kopje verloot. 
25 jarig bestaan van Chinees Restaurant de Pauw in Noord-Scharwoude 25 jarig bestaan van Chinees Restaurant de Pauw in Noord-Scharwoude
Het kadootje dat iedereen deze week krijgt Het kadootje dat iedereen deze week krijgt
Adres van De Pauw staat in de schotel Adres van De Pauw staat in de schotel

Reacties
Reactie: (J.J. de Moel)
1-1-2014, 15:40
Willem de Zwijgerlaan

Reactie: (carola van veen)
31-12-2012, 12:17
Het restaurant zit op de willem de zwijgerstraat