Filmhistoricus Egbert Barten maakt korte documentaire over bioscoop Tivoli

Egbert Barten, filmhistoricus en geboren Langedijker, maakt samen met Ton Söder, van videoproducties Beeldenmaker, een korte documentaire over de oude bioscoop Tivoli, die vroeger in Noord-Scharwoude stond.

Tegenwoordig zijn 9 appartementen gevestigd in het oude pand van Tivoli op de hoek van de Dorpsstraat en de Spoorstraat in Noord-Scharwoude, op de grens met Oudkarspel.

De bioscoop van vroeger is bijna niet meer te herkennen, maar de herinneringen zijn er nog wel. Natuurlijk in de documentaire veel herinneringen van Egbert Barten zelf, maar ook van zijn familieleden.

Het is nog onbekend wanneer de documentaire klaar zal zijn. Maar dit wordt wel op een later tijdstip vermeld op deze website.

Oude foto’s van Tivoli?
Heeft u nog een oude foto in uw bezit van de bioscoop Tivoli, dan wil Egbert Barten die graag zien. Email even naar info@lieflangedijk.nl en er wordt contact met u opgenomen.

Egbert Barten en Ton Söder aan het werk voor een documentaire over Tivoli Egbert Barten en Ton Söder aan het werk voor een documentaire over Tivoli
Egbert en zus Marieke halen herinneringen op Egbert en zus Marieke halen herinneringen op
De oude ingang van de bioscoop is nog te zien De oude ingang van de bioscoop is nog te zien