Spetterend dansfeest voor 55+

Sport Servicepunt Langedijk Presenteert:
 
Spetterend dansfeest voor 55+
Zaterdag 15 oktober organiseert Sport Servicepunt Langedijk (SSL) een dansfeest vanuit de landelijke campagne ‘Mag ik deze dans van u?’ Het dansfeest is bedoeld voor 55+. De gymzaal bij sporthal Geestmerambacht is omgetoverd tot danszaal. Het feest begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
 
Deze middag zal dansschool Schavemaker aanwezig zijn om er een echt spetterend dansfeest van te maken. Zij leren u een leuke disco fox aan waar iedereen aan mee kan doen. Daarnaast word er leuke muziek gedraaid en is er de gelegenheid tot vrij dansen.
Natuurlijk mag u ook iemand meenemen. De entree is gratis. Er is gelegenheid om een drankje te kopen. Dit word verzorgt door sportcafé Geestmerambacht.  
 
Ook worden er deze dag korte clinics verzorgd door, onder andere, de badmintonvereniging en tafeltennis vereniging Spirit. Er worden dansclinics gegeven waaronder countryline dance door wonen en welzijn plus en zumba door Schavemaker. Natuurlijk wordt er door SSL zelf een aantal GALM clinics gegeven Ook als u niet mee doet met de test bent u voor deze clinics van harte welkom. Voor het totale programma kunt u kijken op de website van SSL:  
Spetterend dansfeest voor 55+ georganiseerd door Sport Servicepunt Langedijk Spetterend dansfeest voor 55+ georganiseerd door Sport Servicepunt Langedijk