Wintersfeermarkt in Sint Pancras voor St. Vrienden van Sighet

Op zondag 13 november zal de bekende wintersfeermarkt in Sporthal de Oostwal, Beverplein 1 te Sint Pancras weer plaatsvinden.

De markt is inmiddels weer volgeboekt en dus zullen er 62 kramen met een diversiteit aan artikelen voor u zijn. Zeker met de feestdagen in het vooruitzicht kunt u leuke dingen kopen.

De Sint heeft laten weten dat hij de markt zal verblijden met een bezoek en uw kind kan op de foto. Tegen een kleine vergoeding kunt u de foto kopen, wat ten goede komt aan de stichting.

De markt op 13 november wordt gehouden van 11.00 uur tot 17.00 uur. Entree bedraagt EUR 1,50 per persoon en kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

De stichting “Vrienden van Sighet” is opgericht op 31 oktober 1995 en is sindsdien volop bezig zich in te zetten voor een aantal projecten in het plaatsje Sighetu-Marmatiei. Sighet zoals het verkort genoemd wordt ligt in de streek Maramures in het noorden van Roemenie tegen de Oekraine aan. Kijk voor meer informatie op onderstaande website:
St. Vrienden van Sighet organiseert wintersfeermarkt in Sint Pancras St. Vrienden van Sighet organiseert wintersfeermarkt in Sint Pancras