Nieuwe Dorcas Winkel in Broek op Langedijk

Op zaterdag 12 november opent de nieuwe Dorcas Winkel aan de Dulleweg 1 in Broek op Langedijk haar deuren. De veertiende winkel van hulporganisatie Dorcas is geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

De nieuwe winkel heeft een oppervlak van ruim 700 vierkante meter en is gelegen aan de rand van het industrieterrein op ca. 300 meter afstand van het winkelcentrum de Broeker Veiling. De afgelopen twee maanden heeft een grote groep enthousiaste vrijwilligers zich ingezet voor de inrichting van het pand. In de winkel worden voornamelijk tweedehands goederen verkocht, waaronder boeken, speelgoed, meubilair, kleding, serviesgoed en overige huishoudelijke en decoratieve artikelen voor in en rond het huis. De winkel ziet er fraai en overzichtelijk uit.  Er kunnen uiteraard ook goederen worden ingebracht voor de verkoop. Indien u goederen op wilt halen kunt u, tijdens de openingstijden van de winkel, een afspraak maken. Het telefoonnummer is 0226-340322.  Met de opbrengst worden projecten van Dorcas ondersteund in Oost-Europa en Afrika.

Alle veertien Dorcas Winkels worden gerund door vrijwilligers. In Noord-Holland zijn, behalve in Broek op Langedijk, ook winkels van de organisatie gevestigd in Aalsmeer, Andijk en Heiloo.

Dorcas
Dorcas is een internationale hulporganisatie die in achttien landen in Oost-Europa en Afrika 180 projecten van lokale partnerorganisaties ondersteunt. Dorcas helpt, geïnspireerd door Mattheüs 25, de allerarmsten in de wereld, ongeacht ras, religie, geslacht of politieke overtuiging. In Nederland zijn tienduizenden vrijwilligers, ondernemers en giftengevers bij Dorcas betrokken. Meer informatie: www.dorcas.nl.
Informatie over de Dorcas Winkels is te vinden op www.dorcaswinkels.nl of tel. 0228 595900.
Dorcas opent winkel in Broek op Langedijk Dorcas opent winkel in Broek op Langedijk

Reacties
Reactie: (Sija Balder)
16-11-2011, 16:01
Is er nog plaats om te helpen? Gr Sija.