Caecilia brengt de musical ‘Moordmeiden’ tot leven

Caecilia heeft dit jaar gekozen voor de komische musical Moordmeiden van Ruud van Ling. Het zijn inderdaad moordmeiden, maar dan wel in de letterlijke zin van het woord. 
Irma Waterman (Sasja Bijvoet) en haar moeder (Gerda Brink) willen gaan scheiden maar worden al gauw op andere gedachten  gebracht door de weduwe Boontjes (Dieke Nierop) en haar ‘weduwenclub’.  In drie jaar tijd zijn al zeven mannen door allerlei geheimzinnige ongelukjes aan hun eind gekomen; en de weduwen zijn er financieel niet slechter van geworden. 

Inspecteur De Haan (Ruud te Biesebeke)  denkt er het zijne van en stuurt zijn rechercheur Beschuitkruim (Joost Klercq) op onderzoek uit. Commissaris Magermans (Marco van der Leeden) is echter de zwager van de huisarts Elvira Van Beuningen (Yvette Hink)(die ook tot de club behoort)  en vindt de inspecteur  een opgefokte zeurpiet totdat... er een nieuw slachtoffer tegen een optrekkende autobus oploopt... Dit sinistere gegeven, opgediend met een twaalftal  ‘levens’ liedjes, staat borg voor een leuke avond. 

Regie:  Anja Eilander, muzikale leiding: Janneke Boonstra, choreografie: Marjolaine Glas.

Opvoerdata: 21 en 28 januari en 4 februari  in dorpshuis de Geist , Vinkenlaan 7 in St. Pancras.
Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Toegangsprijs 15,00 euro.

Kaarten te bestellen via het mailadres caecilia@quicknet.nl of telefonisch: 0226-317239 (Susanne Tromp)
Tip: wacht niet te lang met het bestellen van kaarten – de ervaring leert dat alle voorstellingen snel uitverkocht zijn.
Caecilia voert musical ’Moordmeiden’op Caecilia voert musical ’Moordmeiden’op