Boeiend interview met Burgemeester Cornelisse als podcast op Lief Langedijk

Marieke Neesen heeft op 5 januari bijna 30 minuten gesproken met burgemeester Cornelisse over Langedijk in 2011 en 2012.  Het interview is als podcast op www.lieflangedijk.nl in twee delen te beluisteren.

Onderwerpen die aan de orde kwamen over 2011: Speelpark de Swaan, Millenniumgemeente Langedijk, Justerland, Atelier 6, De gemeentelijke organisatie, SSL, Theater de Binding, samenwerken van organisaties, Winkelcentrum Broeker Veiling, Gevel Verburg en nog meer.

Over 2012 heeft de burgemeester verteld over de plannen rondom het Centrum voor Jeugd en Gezin, een nieuwe brandweer wagen voor de brandweer, Ouderenhuisvesting, de bouwplannen voor het Veilingterrein in Noord-Scharwoude, brede scholen, maar ook moet er in 2012 een duurzame auto komen voor de gemeente. Daarnaast ook aandacht voor fairtrade, de burgemeester wil fairtrade ambassadeur zijn om Langedijk zo gauw mogelijk fairtrade gemeente te laten worden. Maar ook Museum Broeker Veiling viert het 100 jarig bestaan van de afmijnzaal en het 125 jarig bestaan van het veilen met allerlei activiteiten. 

Vele onderwerpen zijn besproken waarbij het positieve voorop staat. Langedijk als maatschappelijk betrokken gemeente met veel saamhorigheid. Een boodschap die prima bij de website Lief Langedijk past.  

Lief Langedijk bedankt de burgemeester voor het spontane interview!

De interviews zijn te vinden op de homepagina of op de pagina interviews (onder het kopje overig). 
Interview met Burgemeester Cornelisse als podcast op Lief Langedijk Interview met Burgemeester Cornelisse als podcast op Lief Langedijk