Weer groter sportaanbod bij Sport’s Cool! project in Langedijk

Basisschoolkinderen van groep 3 tot en met 8 kunnen tot 21 februari weer aanmelden bij Sport’s Cool!  Hierbij is de keuze uit het aantal sporten in en om Langedijk weer groter dan vorig jaar.

De afgelopen jaren heeft het project een steeds grotere naam gekregen binnen de gemeente Langedijk. Sport’s Cool! is een project voor alle leerlingen van groep 3 tot en met 8. Leerlingen kunnen met dit project vrijblijvend kennis maken met een sport die hem of haar het leukst lijkt.
Dit jaar doen er weer meer sportverenigingen in en om Langedijk mee. Maar liefst 19 verschillende sporten worden er aangeboden. Voor al deze sporten worden er door de sportverenigingen proeflessen aangeboden in de periode maart tot en met juni. De proeflessen zijn bestemd voor alle kinderen die binnen de gemeente Langedijk wonen, ook wanneer zij op een school zitten buiten de gemeente.

Op de scholen in Langedijk zijn uitnodigingskaarten verspreid met informatie. Zit een kind niet in Langedijk op school maar wil het wel graag meedoen met het project, geen probleem. Ga naar www.sportsl.nl. Daar is alle informatie en het inschrijfformulier te vinden. Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 21 februari en de inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld.

In de week van 27 februari krijgen de deelnemer de definitieve bevestiging en indeling. Voor vragen over het project kan men contact opnemen met Sport Servicepunt Langedijk tel:0226-343453. 
Sport’s Cool voor basisschoolleerlingen in Langedijk Sport’s Cool voor basisschoolleerlingen in Langedijk