Sportieve voorjaarsvakantie in Langedijk

Blijf in beweging in de voorjaarsvakantie en kom handballen of tennissen in sporthal de Oostwal in Sint Pancras. Ook in zwembad Duikerdel is van alles te doen om lekker sportief de vakantie door te komen.

Maandagmiddag  27 februari vanaf 13.30 uur worden er, in samenwerking met  handbalvereniging Vrone en Tennisclub Sint Pancras, 2 sportactiviteiten aangeboden aan de Langedijker basisschooljeugd.
Deze clinics zijn in sporthal de Oostwal in Sint Pancras.
Kinderen uit groep 3 tot en met 8 kunnen lekker actief zijn in de vakantie en meedoen aan deze handbal en/of tennis. Aanmelden voor 1 of allebei de activiteiten kan op www.sportsl.nl.
De kosten zijn € 3,-  en wil je aan allebei meedoen dan is de tweede gratis.
Inschrijven kan tot vrijdag 24 februari.
 
In zwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude kan de jeugd terecht voor verschillende spetterende spellen. Op dinsdag 28 februari vanaf 13.30 uur het Dobbelsteenspel.
Op donderdag 1 maart een verkleedfeest en op vrijdag 2 maart wordt s avonds de Carnavalsdisco gehouden.
Tussendoor lekker vrijzwemmen kan natuurlijk ook. Voor de disco is het noodzakelijk dat de kinderen minimaal het A-diploma bezitten en de kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het zwembad.
Sportactiviteiten voor basisschoolleerlingen tijdens voorjaarsvakantie Sportactiviteiten voor basisschoolleerlingen tijdens voorjaarsvakantie