Voorjaarsvakantie in zwembad Duikerdel

Zwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude bereid weer een gezellige voorjaarsvakantie voor met leuke activiteiten om aan mee te doen.
Op dinsdag 28 februari organiseren wij een Dobbelsteenspel. Dit begint om 13.30 uur. Kom gezellig langs en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee.

Donderdag 1 maart organiseren wij een verkleedfeest met een echte modeshow die om 14.00 uur begint. Als je verkleed bent betaal je maar €2,00 entree. Degene die het mooist verkleed is wint een prijs.

Op vrijdag 2 maart is het s’avonds feest. Voor kinderen tot en met 14 jaar wordt er een Carnavalsdisco gehouden in en om het water van het wedstrijdbad en het recreatiebad. De discolichten gaan weer aan. Durf jij verkleedt en geschminkt te komen? Wie weet win je nog een leuke prijs. In de zwemzaal kun je jouw haren laten kleuren door het styling-team van kapsalon Stephanie Schouten. Toegangskaarten in de voorverkoop voor €5,00 per stuk (inclusief drinken en wat lekkers erbij). Let op:
Je moet minimaal in het bezit zijn van het A-diploma.

Zaterdag 3 maart organiseren wij van 10.00-12.00 uur een Peuterspeelochtend met leuke spelletjes voor peuters en kleuters. Wegens groot succes, ook deze keer weer met Dora en Diëgo. Ben jij ook fan van Dora met haar vriendjes Boots en Diëgo? Kom dan meedoen. In en rondom het recreatiebad kunnen de kinderen, onder begeleiding van een ouder, meedoen aan alle spelletjes. Dit is gratis voor de kinderen die deelnemen aan de baby/peuterlessen en één begeleider. Voor de overige deelnemers geldt het vrijzwemtarief.

De banenzwemmers kunnen in deze vakantie terecht van 07.00 – 08.00 uur en
10.00 – 12.00 uur en maandag- /en woensdagavond van 19.00 – 21.30 uur.

Tijdens de vakantie kunt u ook weer meedoen aan onze nieuwe activiteit Aqua-Fitness. Dit kan van 7.00-8.00 uur en van 10.30-12.30 uur.
De tijden voor het vrijzwemmen staan op onze website: www.duikerdel.nl.
Kom gezellig langs. Vier je vakantie in Duikerdel
Aqua fitness ook tijdens voorjaarsvakantie in Zwembad Duikerdel Aqua fitness ook tijdens voorjaarsvakantie in Zwembad Duikerdel