Caecilia Jeugd speelt ’Peter Pan’

De Caecilia jeugdafdeling 13 t/m 20 jaar brengt  de musical ‘Peter Pan’ op de planken.

In Peter Pan maken we kennis met het gezin Liefje. Een zorgzame moeder, een wat gestreste vader, en de kinderen Wendy, John en Michael. De moeder heeft een jongensgezicht (Peter Pan) voor het raam gezien, wat op drie hoog nogal vreemd is. En diezelfde jongen was ook al een keer in de kinderkamer en heeft toen zijn schaduw achtergelaten.

Als vader en moeder een avond weg zijn en de kinderen een oppas hebben, komt Peter Pan terug om zijn schaduw te zoeken, samen met het elfje Tinkerbell. Hij wekt Wendy tijdens zijn pogingen zijn schaduw weer vast te maken, en vertelt dat hij altijd komt luisteren naar de verhalen die moeder Liefje vertelt, om deze dan weer door te vertellen aan zijn verloren Jongens. Als Wendy aangeeft die verhalen ook goed te kennen, mag ze samen met haar broertjes meevliegen naar Nooitgedachtland, het land van de verloren jongens, maar ook van de indianen en de piraten onder leiding van kapitein Haak. Deze laatste wil maar 1 ding, wraak op Peter Pan, die hij schuldig vindt aan het verliezen van zijn hand. Een krokodil heeft deze afgebeten, en omdat hij deze nogal lekker vond, blijft hij de kapitein achtervolgen. Gelukkig heeft hij een wekker ingeslikt, dus kun je hem aan horen komen.  Hoe dit allemaal afloopt…..

Kom kijken en luisteren naar deze verrassende musical!  De muzikale leiding is in handen van Joyce Niessink en Wilbert Commandeur. Regie: Ilse Harrevelt en choreografie: Marjolaine Glas en Stefanie Lute.

Wanneer: Zaterdag 24 en 31 maart – aanvang 19.30 uur (zaal open 19.00 uur) en zondagmiddag 1 april om 14.30 uur (zaal open 14.00 uur).
Waar: Dorpshuis de Geist, Vinkenlaan 7 St. Pancras. Toegangsprijs: 7,50 euro.

Kaarten te verkrijgen via caecilia@quicknet.nl,
www.musical-operettecaecilia.nl, telefonisch 0226-317239 of bij Juwelier Ed IJdo in Noord-Scharwoude
Caecilia Jeugd speelt Musical ’Peter Pan’ (op de foto cast & crew) Caecilia Jeugd speelt Musical ’Peter Pan’ (op de foto cast & crew)