Gratis proefles Aqua-Fitness

Gratis proefles Aqua-Fitness
Vanaf Januari heeft zwembad Duikerdel Fitness toestellen in het water staan. Redelijk uniek, want hiermee werd een Natte Sportschool gecreëerd .
Nu kan er dus naast het traditionele zwemmen en Aquasporten ook aan de spierkracht gewerkt worden met Aqua-Fitness.

Maandag 2 April biedt Duikerdel een gratis proefles aan. De tijd is van 14.00 tot 14.45 uur
Geïnteresseerden worden verzocht om voor 1 April aan te melden via 0226-312166 of bij de receptie van Duikerdel.

Aqua-Fitness is buiten onze landsgrenzen een beproefd concept en begint nu terrein te veroveren binnen Nederland.
Ongeveer honderd deelnemers per week nemen nu deel aan een groepsles of doen aan vrije fitness. En dit aantal loopt nog steeds op. De reacties zijn zeer positief. Deelnemers spreken zelfs over een “gezonde verslaving”.

Aangezien de Fitnesstoestellen op verschillende manieren te gebruiken zijn kun je blijven variëren in oefening. Uitdaging gegarandeerd!
Frans Breeuwer, hoofd van zwembad Duikerdel is zeer content met de nieuwe trend in zijn zwembad. “Het voegt echt wat toe aan ons aanbod. Je moet met de tijd mee. Zwemwater is uitermate geschikt om in te bewegen en dan niet alleen voor banentrekkers. Er is veel meer mogelijk. Zoals iedereen weet neemt het aantal mensen met overgewicht nog steeds toe. Veel klachten van overbelasting zorgen er voor dat deze doelgroep minder of helemaal niet beweegt. In het water is er nauwelijks kans op overbelasting. Ook voor herstel na blessures zijn er veel mogelijkheden. Duikerdel speelt daar op in. Elke ochtend, vanaf 07.00 uur is het  mogelijk om te komen sporten en zelf te ervaren wat de mogelijkheden zijn van Aqua-Fitness.”
 
Gratis proefles Aqua fitness in zwembad Duikerdel Gratis proefles Aqua fitness in zwembad Duikerdel