Mama, wie zijn The Beatles?, boekje voor basisschoolleerlingen

Interview met Azing Moltmaker op Lief Langedijk

Azing Moltmaker, de eigenaar van het Beatles Museum in Alkmaar heeft al zijn 40e boek geschreven over The Beatles. Maar dit keer wel een bijzonder boek, nl voor basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8.

Twee jaar lang heeft Azing aan dit boekje geschreven om de geschiedenis van The Beatles in heldere woorden voor kinderen op te schrijven.
Naast prachtige foto’s in het boek, zijn er ook leuke feiten en vragen in het boekje opgenomen, waardoor kinderen een prachtig werkstuk of spreekbeurt op school over The Beatles kunnen houden. 

Stichting Lief Langedijk
Stichting Lief Langedijk heeft voor elke basisschool in Langedijk een boek gekocht en die worden uitgedeeld aan de directie.

Natuurlijk is het boek: Mama, wie zijn The Beatles? te koop in het Beatles Museum in Alkmaar, maar het boek wordt uitgegeven door de uitgeverij Ellessy Jeugd en het betreft de serie WWW-reeks (Wij willen weten).

Interview:
Lief Langedijk heeft de schrijver Azing Moltmaker geinterviewd over dit leuke boek en het interview is als podcast te beluisteren op de homepagina of op de pagina interviews (onder het kopje overig). 

Het Beatles Museum
Kanaalkade 21A
Alkmaar
Azing Moltmaker en het boek geschreven voor basisschoolleerlingen Azing Moltmaker en het boek geschreven voor basisschoolleerlingen