Interview met 3 bestuursleden Theaterstichting Op De Planken op Lief Langedijk

Lief Langedijk heeft gesproken met bestuursleden Herman Planken, Ellen Korver en Anita Ringma over de nieuwe stichting Op De Planken, die recent is opgericht in Oudkarspel.
Deze stichting gaat theaterproducties op de planken brengen.

Te beginnen met de musical Maskerade in maart of april 2013.
Op dit moment bestaat het gezelschap uit 28 mensen, maar vooral jonge vrouwen worden nog gezocht om mee te doen.

Er wordt wekelijks gerepeteerd in de Daalmeer op dinsdagavond.

Het was een droom van Herman Planken om een eigen theaterstichting te beginnen en de start is voortvarend. Een prachtige website is al klaar, de leden van het gezelschap hebben allerlei expertise zelf. Zo zal de kleding en het decor waarschijnlijk zelf door de groep gemaakt worden.

Maskerade is in het verleden alleen door Jos Brink en Frank Sanders opgevoerd. Een amateurgezelschap heeft het stuk nog niet opgevoerd in Nederland.
Op De Planken zal een aantal nummers aanpassen zodat het gehele gezelschap mee kan zingen.

Het belooft een hele mooie musicalproductie te worden. Wel worden natuurlijk nog sponsors en donateurs gezocht. Kijk voor meer informatie op die mooie website.

Toekomst
Herman Planken hoopt ook eigen producties te maken en uit te voeren. Deze kleinere producties kunnen dan ook in Langedijk worden uitgevoerd.

Interview
Luister voor alle plannen van deze theaterstichting naar het interview met Herman Planken, Ellen Korver en Anita Ringma. Het interview is als podcast te beluisteren op de homepagina of op de pagina interviews (onder het kopje overig) op deze website. 
Interview met Anita Ringma, Herman Planken in het midden Interview met Anita Ringma, Herman Planken in het midden
Interview met Ellen Korver Interview met Ellen Korver
Drie bestuursleden van Stichting Op De Planken Drie bestuursleden van Stichting Op De Planken

Reacties
Reactie: (L.Aster)
15-3-2015, 17:38
Ik zoek Herman. Hij heeft mensen opgelicht en enorm op kosten gejaagd, zijn facebook en nummer zijn inmiddels opgeheven, logisch. Wie kan mij helpen aan contact?