Langedijk Waterrijk presenteert: SKOTWAL!

Er werd al een tijdje over gedacht om het jaarlijkse Zomeravond concert eens in een nieuw jasje te steken; dichterbij het dorp, makkelijker toegankelijk met en zonder schuit en niet te vergeten met frisse muzikale invulling. We kunnen wel stellen; Dat is gelukt! Met gepaste trots presenteert Stichting Langedijk Waterrijk het Zomeravond concert mmv SKOTWAL!

Met de Amerikaanse country als voorbeeld zingen de gebroeders Theo en Wigert Dronkert liedjes in het West-Fries. Sinds de toetreding van Theo de Jong is Skotwal een driemansduo. De drie leden van Skotwal durven hun muziek zonder opsmuk uit te voeren, maar ze kunnen ook uitpakken met meerstemmige zang en uitgekiende arrangementen met diverse instrumenten. Kijk voor meer informatie op: www.skotwal.nl (http://www.skotwal.nl)

Op vrijdag avond 1 juni zullen zij optreden op een unieke authentieke locatie in Langedijk, het terras van Museum Broekerveiling. Een plaats waar de schippers van Langedijk Waterrijk zich zeker thuis zullen voelen. Om 19:00 zal de BroekerVeiling haar deuren en de bar openen en om 19:30 begint het concert, de toegang is gratis. Ook bij slecht weer gaat dit unieke concert gewoon door, in het restaurant van het museum.

Een echte West-Friese avond uit; Schuiten, frisse lucht, een biertje en een top band die de taal spreekt.
Zomeravondconcert Langedijk Waterrijk met Skotwal! Zomeravondconcert Langedijk Waterrijk met Skotwal!