Zomeravondwandeling en kindermiddag in Hortus Naturalis

Aanstaande donderdag, 28 juni, organiseert de Hortus Naturalis een zomeravondwandeling in de tuin. De rondleiding start om 19.00 uur en duurt ca. 1,5 uur. Woensdag 4 juli staat er voor de eerste keer een kindermiddag op het programma. De middag bestaat uit een speciale kinderrondleiding van een uur en daarna een uurtje knutselen en kleuren. De middag start om 14.00 uur en is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.

Zomeravondwandeling
Een zomeravondwandeling in de Hortus Naturalis is een heel speciale ervaring. Als het bedrijventerrein na de drukke werkdag tot rust is gekomen, zijn er alleen nog vogelgeluiden te horen. In de avondlucht en -stilte komen ook de planten nog extra tot hun recht. De zomeravondwandeling kost € 6,- per persoon, inclusief rondleiding.

Kindermiddag
Voor kinderen is er in de tuin van alles te beleven. Samen met een gids gaan ze op zoek naar plantjes die je kunt eten of waar een spannend verhaal over te vertellen is. Natuurlijk komen ze onderweg ook allerlei beestjes tegen, zoals vlinders, libellen, vogels en kikkers. Na de wandeling kunnen ze in de kas beestjes knutselen of kleuren. Deelname aan de kindermiddag kost € 5,- per kind, inclusief limonade en een zakje chips.
Zomeravondwandeling en kindermiddag bij Hortus Naturalis Zomeravondwandeling en kindermiddag bij Hortus Naturalis