Lichtjesavond 2012

Ook in 2012 organiseert stichting Langedijk Waterrijk i.s.m. Museum BroekerVeiling de jaarlijkse lichtjesavond. Op 17 augustus vertrekt de verlichte vloot om 20:30 vanaf de Machinesloot in Zuid-Scharwoude richting de BroekerVeiling.
 
Aanmelden voor de Lichtjesavond
De nieuwe aanpak van vorig jaar, wordt ook dit jaar gehanteerd. Om mee te dingen naar de prijzen en aan te leggen mogen bij Museum BroekerVeiling, moet men zich van te voren aanmelden bij Langedijk Waterrijk. Aanmelden kan tot 10 augustus per mail: info@langedijkwaterrijk.com of telefonisch: Mevr. R. Bouma 0226-316048. Na ontvangst van de aanmelding ontvangt een ieder een nummer, dat goed zichtbaar aan het verlichte en versierde vaartuig bevestigd moet worden.
 
Langedijker lichtspektakel
Om een evenement van deze omvang in goede banen te leiden ontvangt men na aanmelding naast het vaartuignummer ook informatie over de route en enkele veiligheidsinstructies. De maximale doorvaarhoogte is 1.30 en breedte is 2.10.
De bewoners langs de vaarroute zullen ook deze editie hun best doen om de huizen en tuinen feestelijk te verlichten. Het is daarom belangrijk om de aangegeven route te volgen, zodat er geen mooi verlichte tuinen worden gemist. De omgeving van het Museum zal totdat de vloot de Broekerveiling heeft bereikt worden afgesloten, het heeft geen zin in te halen of af te snijden.
Het sprookjesachtig verlichte Museum BroekerVeiling zal deze avond haar deuren openen en evenals de overige horeca in de omgeving van het museum bijdragen aan dit Langedijker lichtspektakel!
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met stichting Langedijk Waterrijk.
Lichtjesavond Lichtjesavond

Reacties
Reactie: (Mariska de Boer)
10-8-2013, 15:53
Hallo, Ik heb al een aantal weken geleden opgegeven voor de langedijkerlichtjesavond maar nog steeds niets gehoord. Ik heb ook al een mailtje geprobeerd te sturen maar ook daar wordt niet op gereageerd. Ik heb nu geprobeerd te bellen maar helaas lukt ook niet. Vandaar dit mailtje want het is al volgende week vrijdag en ik heb toch een startbewijs nodig en verdere informatie. Kunt u mij helpen. Mvg Mariska de Boer