2e Benefietconcert voor St. Nomphilo op 3 november

Interview met Anna en Cock Stoop en Henk van de Nieuwendijk

Op 3 november 2012 vindt er in Concordia in Noord-Scharwoude voor de 2e keer een benefietconcert plaats voor Stichting Nomphilo. St. Nomphilo zet zich in voor aidswezen in Zuid-Afrika.
Kijk voor meer informatie op: nomphilo (http://www.nomphilo.org)
 
Henk van den Nieuwendijk, Cock en Anna Stoop uit Noord-Scharwoude hebben het initiatief genomen om voor de 2e keer een benefietconcert te organiseren.
Henk, Cock en Anna kennen allemaal de oprichtster van St. Nomphilo Aty Leegwater en zij willen graag dat de stichting wat meer naamsbekendheid krijgt. Door meer naamsbekendheid kan de stichting meer sponsoren en donateurs krijgen. Maar daarnaast vinden de organisatoren het ook leuk dat lokaal talent de kans krijgt om hun talent op deze avond te promoten.
De avond heet daarom Langedijkers voor Nomphilo!
Na het geweldige concert, is er de sfeer van bal na zoals dit vroeger in Concordia werd gehouden. Kortom dus heel veel gezelligheid. Mis het niet!

De artiesten die optreden zijn:
- Henk Naber
- Jos Roozendaal
- Gudy Zegers
- Anna
- Mr. Glass Guitar
- Moos Presley
- Willem Hazes (Glas)
- Cees Oud

Presentatie van deze avond is in bekwame handen van Hannes Knoin!

De kaarten worden bij diverse verkooppunten verkocht: o.a. bij Concordia, Novy Toys, Spaansen bloemenwinkel (Zuid-Scharwoude en Oudkarspel), Het goede boek in Winkelcentrum BroekerVeiling en Hotel-Restaurant Babylon.

De kaartjes kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. 320 mensen kunnen aanwezig zijn bij dit benefietconcert. Wees er dus snel bij!

Interview:
Op de website is een interview te beluisteren met Anna en Cock Stoop en Henk van den Nieuwendijk. Het interview is te vinden op de homepagina en op de pagina Langedijkers voor Nomphilo (onder het kopje goede doelen) 
Interview met Cock Stoop over benefietconcert 3 november Interview met Cock Stoop over benefietconcert 3 november
Interview met Cock en Anna Stoop en Henk van den Nieuwendijk Interview met Cock en Anna Stoop en Henk van den Nieuwendijk
Anna is druk bezig als organisator om het benefietconcert van 3 nov goed te regelen Anna is druk bezig als organisator om het benefietconcert van 3 nov goed te regelen