Nieuwe website over de LangedijkerPas

De gemeente Langedijk voert op 1 januari 2013 de LangedijkerPas in. Om u een voorproefje te geven, is de nieuwe website nu al in de lucht: www.gemeentelangedijk.nl/LangedijkerPas .
 
De Langedijkerpas geeft korting op alle mooie dingen die Langedijk te bieden heeft, zoals het lidmaatschap van een sportclub, bezoek aan het theater of een abonnement op de bibliotheek. Ook geeft de pas korting bij winkels, restaurants en op allerlei voorzieningen. Kortom, de pas geeft iedereen, bewoners en bezoekers, de mogelijkheid om Langedijk te ontdekken. Iedereen kan de LangedijkerPas vanaf december kopen voor € 10. Dat bedrag heeft u er zo uit!

Mensen met een minimuminkomen kunnen in aanmerking komen voor een gratis pas. Zij krijgen bij de pas een budget in de vorm van geldtickets, die zij  kunnen inleveren bij sportverenigingen et cetera. Inmiddels doen al tientallen verenigingen, winkeliers en ondernemers mee aan de LangedijkerPas!

Wilt u zien wat de LangedijkerPas precies inhoudt, wie er deelnemen en of u in aanmerking komt voor een gratis pas plus geldtickets? Kijk dan op de nieuwe website www.gemeentelangedijk.nl/LangedijkerPas (hoofdlettergevoelig). Ook kunt u op deze website deelnameformulieren voor verenigingen en ondernemers en aanvraagformulieren voor de gratis LangedijkerPas downloaden.
Nieuwe website Langedijker Pas Nieuwe website Langedijker Pas

Reacties
Reactie: (Ineke)
3-2-2017, 11:34
Ik weet dat sportcentrum Aerofit is aangesloten en ook Wonen Plus Welzijn. Gemeente bellen voor meer info?

Reactie: (danielle)
28-1-2017, 09:44
De bonnen zijn ontvangen. Ook dit jaar zit er geen boekje bij. Ik probeer dit boekje digitaal op te zoeken maar is nergens te vinden. Niet op de site van de gemeente, ook niet op de site van haltewerk. Hoe weet ik nu wie er aangesloten zijn bij de Pas?