Lief Langedijk Concert in Allemanskerk

Gratis kaarten worden verloot

Op zaterdag 17 november treden Helen Botman en Peter van Vleuten op in de Allemanskerk met hun programma Grote Verhalen- Songs & Stories from the States. Vorig jaar hebben zij hun eerste programma uitgevoerd in een Lief Langedijk thuisconcert, nu voeren zij hun tweede programma met de prachtige titel: Magical Meetings op in de Allemanskerk in Oudkarspel.

Op de website www.groteverhalen.info staat nog veel meer informatie en ook staat daar de onderstaande tekst:
In twee uur tijd reis je op en neer naar Amerika.
Ervaar de songs & stories over de weidse landschappen, de bijzondere ontmoetingen en de unieke mensen die Peter en Helen op hun pad vonden. Ze ontroeren je en laten je glimlachen met echte verhalen en pure muziek. Met eigen songs van Helen en Peter zelf, en akoestische covers van bijvoorbeeld James Taylor, Neil Young en Alison Krauss.

Helen Botman is o.a. bekend als zangeres van de band La Luna. Peter van Vleuten is een ervaren singer-songwriter.
De CD Grote Verhalen van Helen en Peter wordt eind september uitgebracht.

Wil je kans maken om dit concert bij te wonen?
Martin en Marieke Neesen van Lief Langedijk geven een aantal gratis kaarten weg voor dit Lief Langedijk Concert op 17 november in de Allemanskerk, Dorpsstraat 878 in Oudkarspel. Aanvang van het concert 20:00 uur.
Wil je hierbij aanwezig zijn, stuur een email naar info@lieflangedijk.nl voor 7 november a.s. Onder de emailers zullen de kaarten verloot worden.

Naast de prachtige muziek van Helen en Peter is er op deze gezellige avond wat aandacht voor de activiteiten van Lief Langedijk en Stichting Lief Langedijk.

Ook is er aandacht voor de Stichting Hart van Oudkarspel.
Het concert is gratis maar we vinden het fijn als de bezoekers een vrijwillige bijdrage (financieel of anders) zouden willen geven aan Stichting Hart van Oudkarspel. Deze stichting is bezig om geld in te zamelen voor het behoud van Het Behouden Huis, zodat dit gebouw als ontmoetingspunt van Oudkarspel kan blijven fungeren
hartvanoudkarspel (http://www.hartvanoudkarspel.nl)
Lief Langedijk Concert met Helen Botman en Peter van Vleuten Lief Langedijk Concert met Helen Botman en Peter van Vleuten