Ritmisch Koor bestaat 45 jaar: Korenfestival in St Jan de Doper

Het ritmisch koor St. Jan de Doper bestaat deze oktobermaand 45 jaar. Het is een koor van circa 65 enthousiaste mensen die elke woensdagavond o.l.v. dirigent Jos Feld in Kloosterhof repeteren. We hebben, zoals u weet, een fantastisch combo bestaande uit: Irma Kreuning (piano), Elly Jol (dwarsfluit), Jeff Peschen (basgitaar) en Arthur Peijnenburg (drums).
 
Groots korenfestival: zondag 14 oktober om 14.00 uur viert het ritmisch koor Sint Jan de Doper, zijn 45-jarig bestaan met een groot muziekspektakel! We hebben alles uit de kast gehaald en gaan er een prachtige muzikale middag van maken. U kunt kijken en luisteren naar diverse ritmische koren uit de regio: ritmisch koor Heerhugowaard De Noord, Spirit (Heerhugowaard), Timeless (Nieuwe Niedorp), D’Cymo (Tuitjenhorn), Eigenwijs (Ursem). De aanvang is 14.00 uur, de toegang is gratis en in de pauze is er gelegenheid om koffie, thee of limonade te drinken met iets lekkers erbij. Wij hopen op een grote opkomst en gaan er volop van genieten samen met u!
Korenfestival in St Jan de Doper 14 oktober met het Ritmisch Koor Korenfestival in St Jan de Doper 14 oktober met het Ritmisch Koor