Theater en naschoolse opvang worden gecombineerd

Voor het eerst in de omgeving van Alkmaar worden theater en naschoolse opvang met elkaar gecombineerd. Bij Showtime worden kinderen opgevangen en vermaakt met allerlei theateractiviteiten.
Deze activiteiten variëren van dansles tot decor bouwen, van theater-techniek tot schmink workshops, van straattheater tot backstage excursies! Elk theaterhart wordt rijkelijk vervuld. Alles wat komt kijken bij het maken van theater passeert de revue.

Theater is magisch. Het verbindt kinderen met elkaar. Groot of klein, dik of dun, licht of donker. In de spotlight is iedereen gelijk. Iedereen deelt hetzelfde plezier tijdens het repeteren, iedereen deelt dezelfde spanning achter de schermen, iedereen deelt hetzelfde geheim voor het publiek. Het spreekt voor zich dat theater iets bijzonders bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen.

Showtime is gevestigd in Dansstudio Dentro te Alkmaar. Hierdoor beschikt Showtime over veel ervaren docenten op het gebied van dans, zang, musical, theatertechniek, kostuumontwerp en alle andere vakken die bij het theatermaken komen kijken. Onder begeleiding van professionele docenten hebben de kinderen een fijne tijd bij deze speciale opvang.

De activiteiten, sfeer en de mentalitieit zijn enkele aspecten die maken dat Showtime over een aantal voordelen beschikt ten opzichte van de reguliere BSO. Niet alleen voor de kinderen is Showtime een aantrekkelijk alternatief voor de BSO. Ook voor de ouders is het een uitkomst. De maandelijkse kosten staan vast en zijn niet afhankelijk van het inkomen van de ouders. Voor een fractie van de reguliere BSO-kosten verblijft uw kind bij Showtime.

Een ander opmerkelijk verschil is de flexibiliteit waarmee Showtime werkt. Met de speciale Last-minute Opvang beslis je tussen de middag of je zoon of dochter na school naar Showtime gaat. Doordat Showtime niet haar deuren om 18.00 uur sluit, is ook de ophaaltijd flexibel. Van maandag tot en met vrijdag, in de vakanties én tijdens studiedagen is Showtime geopend.

Meer informatie over SHOWTIME bij Dansstudio Dentro is te vinden op www.dansstudiodentro.nl of op te vragen via info@dansstudiodentro.nl
Dansstudio Dentro   |   Kwakelkade 21   |   Alkmaar
Naschoolse activiteiten bij dansstudio Dentro Naschoolse activiteiten bij dansstudio Dentro