Wie wil er nog naar het Lief Langedijk Concert?

Op zaterdag 17 november wordt er een Lief Langedijk Concert gehouden in de Allemanskerk om 20:00 uur. Helen Botman en Peter van Vleuten treden op met hun grote verhalen, deel 2: Magical Meetings.
De cd Grote Verhalen is eind september uitgekomen en is een prachtige cd geworden. Er staan covers op van Amerikaanse artiesten, maar ook 2 eigen nummers van Helen en 2 eigen nummers van Peter. Een prachtige luistercd.

Helen en Peter zullen in het midden van de Allemanskerk optreden, met het publiek rondom. Zo’n 200 mensen zijn uitgenodigd om dit concert mee te maken.

Er zijn nog wat plaatsen beschikbaar. Wil je komen, stuur dan heel snel een email naar info@lieflangedijk.nl
Je krijgt een email terug met de bevestiging. Het concert is gratis.

Naast het concert is er aandacht voor de activiteiten van Lief Langedijk, Stichting Lief Langedijk en is er aandacht voor het goede doel: Hart van Oudkarspel (geldinzameling voor het behoud van Het Behouden Huis).

Met een hapje en een drankje hopen Martin en Marieke dat iedere bezoeker een fijne avond zal hebben, met prachtige muziek, verhalen en het ontmoeten van elkaar. 
We hopen op een magical meeting!
Lief Langedijk Concert met Grote Verhalen van Peter van Vleuten en Helen Botman Lief Langedijk Concert met Grote Verhalen van Peter van Vleuten en Helen Botman

Reacties
Reactie: (Ineke Vroling)
15-11-2012, 21:24
Leuk initiatief!