Weer bouwactiviteiten op bedrijvenland Breekland

Bouwburo H. Tauber B.V. gaat op bedrijvenpark Breekland een bedrijfsgebouw realiseren met showroom en bedrijfshallen. Door de economische situatie hebben de laatste tijd weinig bouwactiviteiten plaatsgevonden, maar gelukkig komt daar verandering in, er wordt weer gebouwd!

Wethouder Beers is blij met de ontwikkeling: “Het is goed te zien dat er in deze economisch moeilijke tijd nog bedrijven zijn die durven te investeren in nieuwe bedrijfsgebouwen. Op dit moment lopen er nog volop gesprekken met gegadigden en we gaan er vanuit dat er komend jaar nog meer bouwactiviteiten te zien zijn op Breekland.”

De gemeente Langedijk verkoopt een kavel van ruim 2.300 m² aan Bouwburo H. Tauber BV. Tauber ontwikkelt op deze kavel een showroom voor Baksteen Holland West en een tweetal bedrijfshallen. Eén daarvan zal in gebruik worden genomen door Leo Nelis Pannenleggersbedrijf, de andere unit van 210 m² is nog te huur.

Tauber is zeer te spreken over de snelle afwikkeling door de gemeente. ”Omdat zowel Baksteen Holland West als Pannenleggersbedrijf Leo Nelis over een aantal maanden al hun huidige locatie moet verlaten, was er enige haast,” aldus Rick Tauber. “Door goede begeleiding en een vlotte afwikkeling door de accountmanager bedrijven van de gemeente, gaat het lukken om de bouw op tijd af te ronden.” De showroom zal in juni 2013 worden opgeleverd, de bedrijfshallen al een paar maanden eerder, uitgaande van een niet al te strenge winter.
Weer bouwactiviteiten op bedrijventerrein Breekland Weer bouwactiviteiten op bedrijventerrein Breekland