Museum BroekerVeiling is volwassen en heeft het druk

Vrijwilligers gezocht!

Een nieuw gebouw, een echt museumdepot, interessante exposities, uitstekende horeca, leuke evenementen, zoals nu het gezellige Pakhuis van Sinterklaas en binnenkort de sfeervolle Chrismas & Winterfair. Museum BroekerVeiling is van alle markten thuis en is uitgegroeid tot een volwassen museum voor bezoekers van alle leeftijden.

Handen, voeten, oren en ogen gevraagd!
Er is ontzettend veel te doen in Museum BroekerVeiling. En dat geldt niet alleen voor de bezoekers. De medewerkers komen namelijk handen, voeten, oren en ogen te kort. Daarom zijn zij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om als publieksmedewerker aan de slag te gaan in het museum. De publieksmedewerker is de rechterhand van de receptionist en het directe aanspreekpunt voor de museumbezoeker. Als vrijwilliger maakt u in deze nieuwe functie alle kanten van het museum mee. Het is een erg sociale en actieve taak, waar u veel voldoening uit kunt halen.

Heeft u interesse in de vrijwillige functie publieksmedewerker? Neem dan contact op met Lisette van Assema van Museum BroekerVeiling tel. 0226-313807 of lisette@broekerveiling.nl
Ook Piet krijgt ondersteuning van de publieksmedewerker (te herkennen aan de oranje bodywarmer) Ook Piet krijgt ondersteuning van de publieksmedewerker (te herkennen aan de oranje bodywarmer)