Sport en spel in de voorjaarsvakantie

Kom je ook sporten? De combinatiefunctionarissen  van Sport Servicepunt Langedijk organiseren op maandag 18 februari leuke vakantieactiviteiten! Je hoeft je niet te vervelen, want in de ochtend is er een hockey-clinic met toernooi en na het sporten in de sporthal kun je ook nog lunchen en zwemmen in Zwembad Duikerdel. Ook aan de jongste kinderen is gedacht en is er weer een peuterspeelochtend in de sporthal.
 
Voor de kinderen van groep 3 tot en met 8, staat maandagochtend 18 februari in het teken van hockey. De deur is vanaf 08.45 uur open, de hockey-clinic start om 09.00 uur. Eerst zal er gewerkt worden aan je balvaardigheid, tactiek en veiligheid, waarna je mee kan gaan doen aan een hockeytoernooi. Er kunnen deze ochtend, maximaal 50 kinderen meedoen dus, heb je zin om te komen, meld je dan snel aan, want vol=vol.

Na het hockeyen gaan we met de kids onder begeleiding naar zwembad Duikerdel waar een lekkere lunch klaar staat en er vervolgens kan worden gezwommen. Om 15.00 uur gaan we het bad weer uit en sluiten we af met drinken en wat lekkers. Het festijn is rond 15.30 uur afgelopen.

Bij de aanmelding kun je aangeven of je een hele dag mee wilt doen inclusief lunch voor slechts €12,50,  of dat je alleen de ochtend mee wilt doen voor slechts € 4,-. Indien er wordt opgegeven voor de hele dag is het wel van belang dat de deelnemer minimaal een A diploma heeft gehaald. Opgeven kan via www.sportsl.nl.

Peuter/kleuter speelochtend
Tegelijkertijd wordt in de gymzaal een activiteit voor peuters en kleuters georganiseerd. Kinderen tot en met ongeveer 6 jaar kunnen, samen met hun ouders, komen sporten en spelen. Er kan worden geklommen en geklauterd op de toestellen en springkussens. Er is veel spelmateriaal gebruikt worden en er zullen een heleboel opdrachten klaar staan voor een ochtend vol plezier. Opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom met hun kleinkinderen.

Er is een vrije inloop en het is niet nodig om vooraf op te geven. Van 09.00 tot 11.30 uur kunnen de kinderen binnenlopen. Meedoen aan deze ochtend kost € 3,00 per kind, volwassenen mogen gratis meedoen.
Sport- en spel tijdens de voorjaarsvakantie Sport- en spel tijdens de voorjaarsvakantie