Solovoorstelling Helen Botman: Vleugelvrouw

Volg je hart en realiseer je dromen! Dat is wat Vleugelvrouw je influistert. Keer op keer. Ze nodigt je uit je vleugels uit te slaan, los te komen en vrij te vliegen. Keer op keer. En als je niet gaat, zal ze je dromen bewaren en bewaken tot er weer een geschikt moment komt. Wederom zal ze fluisteren, uitnodigen - alleen deze keer iets luider. Wat doe jij? Ga je mee?
 
Vleugelvrouw volgen, is risico’s nemen, hindernissen overkomen, durven falen en vallen, geconfronteerd worden, zeggen ’ik stop ermee!’ en dan toch doorgaan, is donker, dynamisch en donderend. En volgen zul je! Want ’niet gaan’ is geen optie...
 
Met de voorstelling Vleugelvrouw volgt zangeres Helen Botman (o.a. La Luna, Grote Verhalen) haar hart en maakt ze haar droom waar: een voorstelling maken waarin ze haar liefde voor dans, fashion en beeldende kunst combineert met haar muziek en zang. Samen met danseres Fleur Jagt, video artist Liesbeth Bouwman en beeldend kunstenaar Mieke de Haan brengt ze Vleugelvrouw tot leven op het podium.
 
24 maart
16:00 uur
Theater Cool, Heerhugowaard
Kaarten kosten 17,50. 
Kijk voor meer informatie over Helen Botman:
Helen Botman in voorstelling Vleugelvrouw (foto Frits de Beer) Helen Botman in voorstelling Vleugelvrouw (foto Frits de Beer)