Boerenkoolconcert in Concordia met The Vaders

Op zondag 31 maart, van 16.00 tot 19.00 uur, treedt Langedijks trots The Vaders op in Concordia’s bruine café met louter hits uit de Sixties.

Dit is de eerste in een reeks van Boerenkoolconcerten in Concordia: een goede coverband voor 35+ publiek, aangenaam geluidsvolume, gratis toegang en een bord boerenkool met worst voor 6 euro zodat je tussendoor niet naar huis hoeft. Een prakkie voor een prikkie!

Wat is er te doen voor 35-plussers op een zondagmiddag? Vanuit die vraag hebben Drop Productions en Concordia de handen ineengeslagen met als eerste wapenfeit een reeks Boerenkoolconcerten. De bekende band The Vaders uit Langedijk, met Herman Jager (zang/bas), Dennis Bakker (zang/slagwerk), Hans de Jong (zang/gitaar) en niemand minder dan Rob Geels (gitaar/zang) in de gelederen, heeft zich afgelopen jaren in de kijker gespeeld en is daarom uitverkoren om de reeks te openen.

De zeer ervaren groep brengt bekende hits uit de Sixties op een aangenaam volume, met vier zangers en een uitgebreid repertoire.
Net zo Langedijks is Concordia, het culturele bruisende hart waar wekelijks bijzondere activiteiten plaatsvinden.

De Boerenkoolconcerten zullen ongetwijfeld een succes worden, zet de volgende datum ook alvast in je agenda: zo 14 april met de Egmondse rok & lol formatie Rits Rats.
Boerenkoolconcert met The Vaders in Concordia (foto Wieke van Werkhoven) Boerenkoolconcert met The Vaders in Concordia (foto Wieke van Werkhoven)

Reacties
Reactie: (herman)
19-3-2013, 16:56
gratis toegang, vrije inloop, reserveren niet nodig! tot dan dan!

Reactie: (Bernadette)
17-3-2013, 21:55
Ik bedoelde dus het concert van the vaders in Concordia

Reactie: (Bernadette van der Horst)
17-3-2013, 21:49
Kan je reserveren of gewoon gaan?