Zwemmen is meer dan intrekken wijd sluit!

Bij Zwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude zwemmen jaarlijks meer dan 1100 kinderen af. Als kinderen hun zwemdiploma hebben gehaald geeft dit de ouders al gauw een veilig gevoel. Hoe lekker is het niet als je op vakantie gaat en je met een gerust hart je kinderen kunt laten gaan bij het zwembad en je zelf rustig kunt genieten van een lekker zonnetje. Maar zwemmen moet ook leuk zijn en dat ervaren de kinderen bij Duikerdel.

Met leuke lesmaterialen en regelmatig even tijd voor een leuk spelletje in het water leren de badmeesters en juffen de kinderen zwemmen. En dat de kinderen ongemerkt bezig zijn om hun zwemconditie, technieken en watervrijheid te verbeteren is dan mooi meegenomen. Een kind dat plezier heeft in zwemmen zal veel eerder zijn diploma gaan halen.
En natuurlijk wordt er ondertussen op gelet of de beenslag krachtig genoeg is, de armen de juiste beweging maken en of de ademhaling tijdens het zwemmen goed is. Zo worden de kinderen klaargestoomd voor hun diploma. Het mooie is dat je als ouder deze vorderingen kunt volgen via het leerlingvolgsysteem. Elk onderdeel dat goed gaat levert een mooie Smiley op. Gaat het nog niet helemaal goed? De kinderen die zwemmen voor hun A mogen naast de lessen ook nog eens gratis komen vrijzwemmen. Zo kunnen ze nog eens extra komen oefenen. Zwemles kan al vanaf 4 jaar.

Ook leren zwemmen bij Duikerdel? Geef je nu op, grote kans dat je gelijk kunt beginnen. Ga naar www.duikerdel.nl of bel naar 0226-312166
Leren zwemmen is leuk Leren zwemmen is leuk