Interview met regisseur Ton van Groeningen over De Theatergroep

Er is een nieuwe theatergroep in Langedijk, gevestigd in Sint Pancras en zij noemen zichzelf: De Theatergroep.
Ton van Groeningen heeft samen met Willem van Doorn en Cornel Danenberug deze theatergroep opgericht, met de bedoeling om leuke theaterproducties op bijzondere locaties in Sint Pancras te brengen.

Op 24 en 25 mei gaat de eerste productie van start: de voorstelling Midzomerstrandkomedie van Haye van der Heyden. De voorstelling wordt opgevoerd op het strandje in openluchtzwembad De Bever in Sint Pancras.

De bedoeling is dat 150 mensen per avond naar de voorstelling kunnen komen. Waarschijnlijk kunnen de bezoekers al vanaf 19.30 uur komen en gezellig een zomerse sfeer proeven met lekkere hapjes en wijn (tegen betaling) en dan gaat de voorstelling om 20:30 uur van start.

Kaarten voor Midzomerstrandkomedie kosten 10 euro per stuk. Waarschijnlijk gaat de verkoop binnen twee weken van start via een online reserveringssysteem op de website van De Theatergroep. Ook kunnen er kaarten gekocht worden bij de kapper Geknipt en Zo in Sint Pancras.

Bij de start van het seizoen van Zwembad de Bever op 30 april worden er ook kaarten voor de voorstelling verkocht.

Mocht de kaartverkoop goed gaan lopen dan is er nog de mogelijkheid dat er nog een voorstelling op zondag 26 mei gespeeld gaat worden.

Interview:
Ton van Groeningen is de regisseur van de voorstelling en vertelt in een uitgebreid interview over de voorstelling en de plannen van De Theatergroep.
Het interview is te beluisteren als podcast op de homepagina of op de pagina interviews (onder het kopje overig te vinden)

Bekijk ook eens de mooie website van De Theatergroep:
    
Interview met regisseur Ton van Groeningen van De Theatergroep Interview met regisseur Ton van Groeningen van De Theatergroep