Azing Moltmaker van het Beatlesmuseum presenteert 50e boek

Interview als podcast te beluisteren op Lief Langedijk

Azing Moltmaker van het Beatlesmuseum in Alkmaar presenteert vandaag zijn 50e boek in Madame Tussaud’s in Amsterdam.
Het 50e boek is geschreven in het Engels en heet: The creation of Abbey Road en gaat over de lp Abbey Road van The Beatles.

In Madame Tussaud’s zijn op dit moment voor een periode van 3 maanden de wassenbeelden te zien van The Beatles zoals zij ook te zien waren op de lp Abbey Road, op het zebrapad.

In het boek van Azing Moltmaker dat in een speciale editie te koop is in Madame Tussaud’s, is ook een hoofdstuk geschreven over de totstandkoming van de beelden.

Azing ontvangt vandaag het 1e exemplaar van The Creation of Abbey Road uit de handen van Erik van Muiswinkel, staand voor de beelden in Madame Tussaud’s.

De Nederlandstalige editie van het boek verschijnt op 28 juli op Azing’s verjaardag. Er zullen dan ook bijzondere activiteiten plaatsvinden in het Beatlesmuseum in Alkmaar.

Interview:
Azing vertelt in het interview over het boek, over de wassenbeelden en over zijn trip binnenkort naar New York. Het interview is als podcast te beluisteren op de homepagina of op de pagina interviews (onder het kopje overig).     
Azing Moltmaker en zijn 50e boek Azing Moltmaker en zijn 50e boek