Zondag 14 april: Boerenkoolconcert in Concordia met Rits Rats

Op  zondag 14 april, van 16.00 tot 19.00 uur, treedt de legendarische Rok & Lol formatie Rits Rats op in Concordia’s bruine café met louter hits uit de 50’s tot 90’s. Na de overweldigende aftrap op eerste Paasdag gaat Concordia door met het concept: een goede coverband voor 35+ publiek, aangenaam geluidsvolume, gratis toegang en een bord warm eten voor 6 euro zodat je tussendoor niet naar huis hoeft. Een prakkie voor een prikkie!

Wat is er te doen voor 35-plussers op een zondagmiddag? Vanuit die vraag hebben Drop Productions en Concordia de handen ineengeslagen met als eerste wapenfeit een reeks Boerenkoolconcerten. Na de bekende band The Vaders uit Langedijk, is het nu de beurt aan de mannen van Rits Rats met Tony O’Dune (gitaar/zang), Koen Bosman (zang/slagwerk), Cor Zwemmer (zang/gitaar) en niemand minder dan Langedijker Herman Jager (zang/bas) in de gelederen.

De zeer ervaren groep die al 25 jaar door Europa tourt brengt zestig jaar ‘one hit wonders’ op een aangenaam volume, met vier zangers, een grote verkleedkist en een uitgebreid repertoire in vier talen. En een speciale gast uit Ierland!

Net zo Langedijks als de bassist is Concordia, het culturele bruisende hart waar wekelijks bijzondere activiteiten plaatsvinden. De Boerenkoolconcerten zullen ongetwijfeld een succes worden, zet de volgende datum ook alvast in je agenda: zondag 12 mei met de ‘sleazy listening’ makkers van Drie Vierkante Meter.
Boerenkoolconcert met Rits Rats, foto Wieke van Werkhoven Boerenkoolconcert met Rits Rats, foto Wieke van Werkhoven