Opening nieuwe rotstuin en open dag Hortus Alkmaar

Op dinsdag 7 mei a.s. wordt in de Hortus Alkmaar de nieuwe rotstuin geopend door mevrouw Anjo van de Ven, wethouder van de gemeente Alkmaar. Aan de rotstuin is maandenlang gewerkt door een grote groep vrijwilligers. Tijdens NLdoet in maart heeft de Alkmaarse wethouder, samen met zes collega´s, zelf ook haar aandeel geleverd aan dit project.

Open dag op zaterdag 11 mei
Zaterdag 11 mei is er van 12.00 – 17.00 uur een open dag voor alle belangstellenden. In de tuin wordt dan een lentemarkt gehouden met kraampjes met onder andere biologische planten en zaden uit eigen tuin, bijenproducten, geitenkaas en Spaanse hapjes. Ook is er een kraam met tweedehands spullen, waarvan de opbrengst bestemd is voor de aankleding van het terras van de Hortus Alkmaar. De hele middag worden er rondleidingen gegeven. Kinderen zijn ook van harte welkom. Voor hen zijn er verschillende leuke activiteiten, zoals wolvilten, schminken en knutselen. De entree is die dag gratis.
De rotstuin is nu klaar (hier zie je de wethouders aan het werk tijdens NL Doet) De rotstuin is nu klaar (hier zie je de wethouders aan het werk tijdens NL Doet)

Reacties
Reactie: (Jos Pieters)
5-5-2013, 20:38
Dat geloof ik best dat jullie maanden aan de rotstuin hebben gewerkt. Ik heb 2½ jaar gewerkt aan mijn rotstuin. www.rotsvallei.com groetjes en veel plezier met jullie rotstuin.